Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Material Button

„...ahol a lehetetlen csak egy újabb kihívás!” Sok éves fejlesztéssel a hátunk mögött otthonosan mozgunk érintőképernyők, valamint különféle kapacitív platformok megvalósításában. Tapasztalataink egy olyan technológiában koncentrálódnak, mellyel a legkülönfélébb anyagokhoz tudunk megbízható, emberi tapintásra érzékeny felületet kínálni. Világítsa meg álmai otthonát a MATERIAL BUTTON-nel! A fontos kényelmi funkciók mellett napjainkban egyre nagyobb szerepet tulajdonítanak annak, hogy a különböző fali és egyéb elektromos eszközök kapcsolói harmonizáljanak környezetükkel. Mindezekhez látható kapcsolókat, nyomógombokat szükséges használni, ami számos esetben megtörheti a szép letisztult formákat és ronthatja az összképet, ha pedig rejtett helyre teszik, akkor körülményessé válhat az ezekhez való hozzáférés. A MATERIAL BUTTON ezen problémákat mind kiküszöböli, nincs látható kapcsoló, tökéletesen belesimul a környezetébe, és rengeteg funkcióval felruházható, úgy mint: fényerőszabályzás, színválasztás, időzítő beállítás, jelszavas védelem, stb. “ Csak egy érintés a jövő! A modern trendeknek megfelelően a mai ingatlanokban az egységesebb összképet nyújtó bútorok és berendezések kapnak helyet. Mi is lehetne letisztultabb annál, ami a szem elől rejtve marad, a funkcióját mégis tökéletesen ellátja, hibátlanul működik?

MATERIAL BUTTON a Láthatatan Kapcsoló Falfelületekbe (a fémek kivételével) bármilyen anyag mögé beépíthető - stabil működést biztosítva minden olyan 12V-os feszültséggel üzemelő elektromos eszköznek, amellyel összeköttetésben áll. Akár 30 mm vastagságon keresztül is kifogástalanul üzemel az alábbi burkolóanyagokkal: fa; tégla; gipszkarton; bőr; márvány; beton; gránit; üveg; csempe; polikarbonát; tapéta; bútorlap... A MATERIAL BUTTON érintőgomb 100%-ban por- és cseppálló (IP67-es szabványnak megfelelő), és innovatív gyártási technológiájából adódóan teljesen vandálbiztos - előoldala elfedhető a fentebb felsorolt anyagok bármelyikével, ezáltal beleolvadva környezetébe, esztétikusan észrevehetetlenné válik. Felhasználási területei: Lámpák: LED szalag, csillár Sötétítők: redőny, árnyékoló Zárak: széf, fegyverszekrény Szabályozók: páraelszívó, klíma Kapuk: csengő, beléptető rendszer Lépcsők: rezgésérzékeny világítása Felhasználási területek, melyekkel a láthatatlan gomb kivétel nélkül kompatibilis: Lámpák: LED szalag, csillár Sötétítők: redőny, árnyékoló Zárak: széf, fegyverszekrény Szabályzók: páraelszívó, klíma Kapuk: csengő, beléptető rendszer Lépcsők: rezgésérzékeny világítása Amennyiben szeretné környezetét modernizálni - otthonát, vagy irodáját szebbé, egyszerűbbé, letisztultabbá és biztonságosabbá tenni, úgy láthatatlan kapcsolócsaládunk segít ennek megvalósításában, a MATERIAL BUTTON a tökéletes választás! Varázsolja egyedivé bútorait a MATERIAL BUTTON-nel! Kapcsolócsaládunk tagjai utólagosan is beépíthetőek. Kalibrálja tetszőlegesen a MATERIAL BUTTON-t! Egy NFC-kompatibilis (Androidos) okostelefonnal olvassa be a QR kódot, majd töltse le és telepítse az applikációt. Az alkalmazás segítségével kedvére finomhangolhatja az érintőgomb funkcióit és beállításait.

Nézet:
Rendezés:
Material Button láthatatlan kapcsoló - dupla érintőgomb [CSMB-DB-01]

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot, vagy kérdésével keresse műszaki kollégánkat a +36 70 556 3708-as telefonszámon!
15.999 Ft (12.598 Ft + ÁFA)
Material Button láthatatlan kapcsoló - egypólusú érintőgomb [CSMB-SB-01]

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot, vagy kérdésével keresse műszaki kollégánkat a +36 70 556 3708-as telefonszámon!
15.999 Ft (12.598 Ft + ÁFA)
Material Button láthatatlan kapcsoló - RGB LED vezérlő [CSMB-RGB-01]

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot, vagy kérdésével keresse műszaki kollégánkat a +36 70 556 3708-as telefonszámon!
18.000 Ft (14.173 Ft + ÁFA)
Material Button láthatatlan kapcsoló - rezgésérzékelő kapcsoló [CSMB-SEI-01]

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot, vagy kérdésével keresse műszaki kollégánkat a +36 70 556 3708-as telefonszámon!
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
hívjon

Mi választ adunk az Ön műszaki kérdéseire.
Hívja szakértőnket!

+36 70 556 3708

Termék összehasonlító
Loading...
Termékek szűrése
Ár
Gyártóinformation_mark
szerelvény típusa
termékszűrő bemutatása

Túl sok a termék? Ne aggódj, a szűrőkkel gyorsan megtalálsz mindent. Így használd!